Farao Zorg

Mijn naam is Helen van der Zwaan, ik ben 63 jaar en ik heb 42 jaar in de zorg gewerkt. Sinds een aantal jaren verzorg ik mijn schoonvader van 93. Vanuit mijn verpleegkundige achtergrond heb ik het plan opgevat iets te gaan doen met en voor onze ouderen en mensen met een beperking of handicap om de eenzaamheid te ontvluchten. Het gaat vooral om mensen die alleen zijn. Met hen leuke dingen doen in de vorm van een etentje met Kerstmis, een brunch met Pasen of een leuke barbecue of high tea.

In 2017/2018 heb ik dit 3 maal georganiseerd.
Mijn groep wordt echter groter en nu heb ik hulp nodig van de gemeente, instanties, bedrijven en andere sponsors.

Geweldig om meer mensen te kunnen bereiken met uw steun!

We hebben stichting Farao Zorg opgericht en van daaruit gaan we verder werken voor onze medemensen.
Inderdaad we, wij werken samen met Brownies&downieS Tiel waar de feestelijkheden tot op heden plaatsvinden.
Ook zijn er een aantal plaatselijke ondernemers waar ik nauw mee samenwerk.